Lejlighed til deling af Beth O’Leary

Tiffy har desperat brug for et sted at bo, så hun laver en aftale med Leon, som hun aldrig har mødt. Hun flytter ind i hans lejlighed og bor i den om eftermiddagen og natten, og så overtager han den om dagen, når hun er på arbejde. De har aldrig mødtes. Alligevel kommer de hurtigt meget tæt på hinanden. 

IMG_20191102_222218_900

Genre: Chick-lit. Centrale temaer: Romantik. Sider: 440. Udgivet på dansk af: HarperCollins NordicUdgivelsesår: 2019. Anmeldereksemplar: HarperCollins Nordic.

Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg ELSKEDE denne bog! Den var morsom, hjertevarm og åh så romantisk! Det var nogle skønne karakterer og – ja alt, hvad jeg kunne ønske mig af genren. Jeg kommer med sikkerhed til at læse bogen igen! 

Tiffy er hovedpersonen, og hun er lige skør nok til, at jeg elskede hende. Hun er farverig, selvironisk og klodset – og stadig ret pragtfuld. Tiffy er rar uden at være en medløber og så har hun et par nykker, der er ret sjove. Leon er kejtet og tilbageholdende, men også én, man falder pladask for. Jeg heppede på de to karakterer fra side ét. 

Samtidig gør fortællingen også op med nogle klicheer fra genren, som jeg er glad for at være fri fra. Den berør emner som psykisk vold i forhold, og hvordan man kommer videre bagefter – dette uden, at bogen bliver tung at læse. Den fejrer kvinder med ben i næsen, uden at de skal være super trælse og mænd, som ikke er nogle badboys, der skal reddes.   

Plottet er velstruktureret, hvor jeg bare ikke kunne lægge bogen fra mig, før jeg vidste, hvad der skete. Så det blev til en sen aften med masser af sommerfugle i maven. 

Historien bruger miljøet på en rigtig fin måde og Tiffy ender alle mulige usandsynlige steder – fra en cruisebåd til et slot – i forsøget på at gøre hækling og strik in igen. 

Bogen anbefales til dem, som elsker en god chick-lit og som har tid til at læse hele bogen i ét hug, for det tror jeg, at der er mange, som bliver nødt til. Den er perfekt til sommer- eller juleferien på grund af hyggefaktoren. 

Alt i alt en sød og romantisk fortælling om to skæve personligheder, der ad usandsynlige veje finder hinanden.

Del dette:
Luk menu