Natbjørnen Tjugga og Tæl med Tjugga af Emilie Melgaard Jacobsen

Tjugga er en varm og tryg bjørn skabt af forfatter Emilie og hendes søn William. Tjugga hjælper barnet med at falde i søvn, og at lære at tælle, på stemningsfuld og rolig manér. 

IMG_20191214_184053_003

Genre: Børn (hhv. 3-5 og 0-2 år). Nøgleord: Hhv. søvn og tal. Forlag: Aronsen. Udgivelsesår: 2019. Anmeldereksemplarer: Aronsen.

 ~*~

Natbjørnen Tjugga egner sig til 3-5 årige og er en rigtig fin godnathistorie. Det er en interaktiv fortælling, hvor barnet indgår, og hvor fortælleren får muligheden for at lege med og får en rolle i historien. 

Det er en sød og rar historie, om Tjugga, der tager barnet med på en drømmerejse. Den er jo selvfølgelig ret simpel i sin fortælling, men jeg kunne rigtig godt lide ideen med, at Tjugga ligesom er sengen, der putter barnet, og at man som historiefortæller skal være med til at gøre sin stemme rolig og behagelig. 

Alt i alt en fin og sød bog, der også har et rigtig lækkert udtryk.

Tæl med Tjugga egner sig til 0-2 årige. Bogen er trykt med giftfrie farver på 100% genbrugspap, hvilket er et kæmpe plus, hvis du spørger mig. Bogen tåler nok ikke alt for godt at blive våd, men virker ellers robust nok til at blive håndteret. 

Med de fine farver og Tjugga, der lærer dig at tælle, er dette en rigtig fin lille sag.

Del dette:
Luk menu