2021

Novelle: Croquis

I oktober udkommer min anden novelle hos forlaget Brændpunkt i novelleantologien Indenfor. Fortællingen handler om en gruppe kvinder, der bliver fanget i en tegnestue under den værste storm i ti år, der hærger Sønderjylland. Som aftenen forløber, må hovedpersonen slutte fred med sin egen krop og finde sin plads i fællesskabet

Link til udgivelse

2020

Novelle: Sangfuglen 

I 2020 udkom min første novelle hos forlaget Brændpunkt i novelleantologien Udenfor. Det er en ganske kort fortælling uden det store plot, der i stedet fokuserer på stemningen, jeg har skabt med udgangspunkt i Børglum kloster i Nordjylland. Vi følger stakkels David, hvis stemme går i overgang og ekskluderer ham fra børnekoret og fra hans bedste veninde Asta. 

Link til udgivelse

“At være del af et fællesskab, have relationer og høre til er et grundlæggende behov i alle mennesker. I disse 24 noveller føler personerne sig på forskellig vis udenfor situationen, fællesskabet, samfundet eller livet. Novellerne er fortællende og beskrivende i tonen med en ofte overraskende udvikling i handlingen. Kort sagt letlæste og underholdende noveller.”
– Uddrag fra lektørudtalelsen skrevet af Line Hoffgaard, DBC
Luk menu