Hej, mit navn er Barbara Beatrice Davidsen. Så længe jeg husker, har jeg elsket at læse, og med tiden har jeg også fået en drøm om at blive forfatter. 

Jeg har et stort ønske om at dele min læselyst med andre, at formidle historier til de rigtige læsere og at forbedre mit eget håndværk som historiefortæller. Jeg ønsker at støtte og fremme læseglæden ved at sætte fokus på den gode fortælling.

I 2023 debuterede jeg som romanforfatter med Stormens vuggevise hos forlaget Leitura.

Jeg er født i 1992 og opvokset på Færøerne, hvis natur er kilde til megen inspiration. Allerede i folkeskolen fik jeg at vide af en bekymret klasselærer, at jeg altid sad og kiggede drømmende ud gennem vinduet. Og jeg drømmer stadig dén dag i dag.  

Jeg skriver om store følelser med en forkærlighed for det eventyrlige og skæve eksistenser. I 2020 debuterede jeg med novellen Sangfuglen og har sidenhen udgivet en række noveller og en enkelt roman. Nu er der så endnu en roman på vej ud i verden, denne gang i fantasygenren. Det kan I læse meget mere om på min instagram-profil

Jeg er desuden uddannet ingeniør med en grøn profil og arbejder på at redde verden, hvilket også præger mine skriverier.

I 2026 debuterer jeg som fantasyforfatter hos forlaget Krabat.
Luk menu