HYGGELITT ER ET RUM FOR BOGELSKERE OG ER SKABT AF BARBARA BEATRICE

Jeg kommer fra Færøerne og bor i København. Jeg er aspirerende forfatter og boganmelder. Så længe jeg husker, har jeg elsket at læse, og med tiden har jeg også fået en drøm om at blive forfatter. HyggeLitt er opstået fra ønsket om at dele min læselyst med andre, at formidle historier til de rigtige læsere, og at forbedre mit eget håndværk som historiefortæller. Jeg ønsker at støtte og fremme læseglæden ved at sætte fokus på den gode fortælling.

Jeg anmelder hovedsageligt eventyrlige fortællinger og fortællinger med rødder i den nordiske kultur og historie. Dette er typisk historier indenfor genren fantasy eller nordic noir, men er ikke begrænset hertil. Jeg modtager gerne fysiske bøger til anmeldelse af forfattere og forlag. Eventuelle anmeldelser vil altid reflektere min personlige mening.

Jeg kan kontaktes på hyggelitt@gmail.com. Jeg forbeholder mig retten til at takke nej til anmeldereksemplarer.

Med mindre andet er angivet, så er alle billeder på hjemmesiden mine egne, og derfor er rettighederne også mine. Jeg skal derfor krediteres, hvis du vælger at bruge billederne.

Til sidst vil jeg bare sige velkommen til HyggeLitt. Jeg håber, du får noget ud af besøget. Du kan også vælge at følge mig på instagram (link i baren til højre), hvor du kan blive opdateret om nye anmeldelser samt min dagligdag som forfatter.

Fakta om mig:

Jeg er storforbruger af kaffe

Jeg har en drøm om en dag at blive udgivet 

Jeg er uddannet civilingeniør indenfor bæredygtig energi

 

Luk menu